[Online]

GEDY

A GEDY bemutatkozik

Tisztelt Hölgyek és Urak!


A fürdőszoba készen van, ha a fürdőköpeny akasztója helyére került, a wc papír tartó rögzítve, és a kiválasztott folyékonyszappan adagoló a falon vagy a mosdón van.


A megrendelő költségvetése végét járja... és ekkor van ideje a fürdőszoba kiegészítők ajánlásának az optimális ár- érték arányban.


A Milánóban, 60 éve alapított GEDY szakterülete ez, mintegy 2500 terméket kínálva, naprakészen a kortárs formatervezéssel, és vásárlók igényeivel.


Hamarosan központi készleten a magyarországi megrendelők ízlésvilágának leginkább megfelelő termékei. Természetesen a további 2400 cikkszám is rendelhető!.

GEDY – FICUS

GEDY – FICUS


Krómozott fém alapanyag, selyemfényű üvegelemekkel. Henger formavilágú csaptelepekhez ajánlott. Belépő szintű árfekvés.


.

GEDY - FEBO

GEDY – FEBO

GEDY FEBO

GEDY – FEBO


Rozsdamentes acél és Cromall, üvegelemekkel. Ideális megoldás azok számára, akik inkább a megbízható ragasztást igénylik, mintsem az értékes kerámialapok fúrását. (A ragasztás opcionális lehetőség, 10 kg teherbírással) A GEDY - FEBO közületi projekteken is megállja helyét. A falra rögzíthető FEBO WC kefe a könnyen takarítható fürdőszoba előnyös eleme.


.

GEDY – PIRENEI

GEDY – PIRENEI


Az alapanyag krómozott sárgaréz. Sikertermék 2013-as bevezetése óta.


.

GEDY – ETNA

GEDY – ETNA


2016 új termékcsaládja, krómozott acélból készült üvegelemekkel. Szögletes formájú csaptelepek, szaniterek ideális kiegészítője. Kedvező ára is segíti az értékesítését.


.

GEDY – LOUNGE

GEDY – LOUNGE


Az elegánsan tiszta vonalvezetésű LOUNGE család alapanyaga krómozott sárgaréz. Az igényes vásárlók számára készült.


.

GEDY FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐK

Az álló kiegészítők 3 családját rendelhetik központi készletről. 3 stílus: fa (BAMBU), porcelán (JAMILA) és a divatos csiszolt kőmintázat (MINERVA) - bézs és antracit színben.


GEDY – BAMBU GEDY – JAMILA GEDY – MINERVA

GEDY álló fürdőszobai kiegészítők — Bambu, Jamila és Minerva
A nagyításhoz kattintson a képekre


.

GEDY KATALÓGUSOK, DOKUMENTUMOK

A GEDY katalógusokat és a szállítói megfelelőségi nyilatkozat töltse le innen.— Üdvözlettel, Trenditaly


Facebook
Kövess minket a Facebookon


  Új Ház Centrum GEDY Trend Italy  A GEDY márkanév, a GEDY embléma a Gedy S.p.A. bejegyzett védjegye,
felhasználása a jogbirtokos engedélye alapján történt.

© 2011-2016., trenditaly.hu. — Powered by Mucius Scaevola Kft.

Leiratkozás


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét a Trend Italy adatbázisából nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mailt kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.